Familiebehandler

Mail: mabal@odense.dk           Tlf.: 30528426

Familiesamtaler
Jeg hedder Marianne Balslev og er Familiebehandler. Jeg er ansat i Sundhed og Forebyggelse, Region Syd hvor jeg arbejder med rådgivning og vejledning af familier/forældre og deres børn og unge.
Jeg er tilknyttet Børnehuse og skoler i Holluf-Pile og Fraugde området, hvilket giver mulighed for samtaler, rådgivning og vejledning til familier i dette område.
Rådgivningen tager udgangspunkt i de udfordringer I som familie kan opleve at være kommet i:

Børn og familier der ikke trives
Familier der er midt i en skilsmisse
Forældre med samarbejdsvanskeligheder
Familier med ønske om færre konflikter i hverdagen
Familier med ønske om at kunne støtte deres børn, der har det svært
Familier er der berørt af tab, sorg og krise.
Og alt det andet………..
Jeg deltager gerne i en dialog om, hvordan forældre – i samarbejde med Jer som institution/skole – bedst muligt støtter op omkring de udfordringer de oplever med deres barn.
Rådgivningen tilbydes anonymt og kan efter aftale foregå på barnets institution, i familiens hjem eller i Familiehuset på Ejby Kirkevej 15, hvor jeg har kontor.

Familiebehandler
Sundhed og forebyggelse, Region Syd.