Samværsregler

Samværsregler på Holluf Pile Skole

• Vi skal lære at være sammen på skolen, så alle føler sig godt tilpas. Det gælder også i frikvartererne og på vej til og fra skole
  • Vi skal lære mest muligt, selvom vi ikke er ens, og vi skal hjælpe hinanden med det
  • Vores skole, og det vi bruger på skolen, tilhører os alle, og derfor behandler vi det godt
  • Det er ikke tilladt at have farligt legetøj med på skolen
  • Det er kun tilladt at have slik med på skolen ved særlige lejligheder (fødselsdage, afslutning og lignende)
  • Mobiltelefon må gerne medbringes, men den må ikke forstyrre undervisningen.
    Forældrene opfordres til at tale med deres børn om brug af mobiler i skoletiden.
    Ved uhensigtsmæssigt brug af mobilen kan læreren vælge at konfiskere mobilen, som herefter først udleveres ved skoledagens afslutning. Skolens bestyrelse har i skoleåret 18/19 udarbejdet principper for Digital dannelse på Holluf Pile Skole, der understøtter og udbygger skolens arbejde med devices.
  • Af hensyn til børnenes sikkerhed vil vi opfordre til, der ikke parkeres ved biblioteket ved aflevering og afhentning
  • Fra klokken 7.40 kan eleverne gå ned i deres klasse, man skal dog være opmærksom på, at der først er lærertilsyn fra klokken 7.50.

Når man har fri fra skole, skal man forlade skolens område, idet der ikke længere er personale til at føre tilsyn med børnene, og for at rengøringen skal kunne komme til i områderne.